Manisa’nın Selendi ilçesine bağlı Terziler Mahallesinde bulunan Yelimere Kanyonlarının fotoğrafları PTT Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde özel mektup pullarına taşındı.

PTT Genel Müdürlüğü ile görüşerek iş birliği içerisine giren mahalle muhtarı İsmail Ekim, kanyona özel mektup pulu bastırdı. Uzun vadisiyle turizmin yeni gözdesi olması için çalışılan Yelimere Kanyonları bundan sonra mektup zarflarına yapıştırılan pullarda yerini alacak. Selendi Kaymakamı Hasan Meşeli’nin gezip görerek gün yüzüne çıkardığı doğa harikası Yelimere Kanyonları turizm cenneti olmak için artık bundan sonra PTT ile yapılan görüşmeler neticesinde mektup pullarındaki yerini alacak.

Vadisiyle, şelalesiyle doğa harikasının tanıtılması için yapılan çalışmaların ardından şimdi mektup pullarında yerini alacak olan Yelimere Kanyonu ile ilgili açıklama yapan Mahalle Muhtarı İsmail Ekim, "Selendi Kaymakamı Hasan Meşeli tarafından keşfedilerek gün yüzünü çıkartılarak dağcıların ve turizmcilerin uğrak yeri olan Yelimere Kanyonu artık bundan sonra PTT pullarında. Vatandaşlarımız ilçemiz ve Yelimere Kanyonlarının tanıtılması için PTT İlçe Müdürlüğünden Kanyon resimleri olan özel pullardan alarak tanıtıma katkı sağlayabilirler." dedi.

Editör: TE Bilişim