Eskin köprüsü için Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar nedeniyle mutluluğunu paylaşan Eskin Mahalle Muhtarı Mehmet Uygun, yaklaşık 20 yıldır bölgeye köprü kazandırmanın mücadelesi içerisinde olduğunu dile getirdi.

Manisa’nın Selendi ilçesinde Eskin Mahallesi ile yaklaşık 10 mahallenin ulaşım sorununu ortadan kaldıracak olan Eskin Köprüsü yapımına Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlandı. Eskin köprüsü için Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar nedeniyle mutluluğunu paylaşan Eskin Mahalle Muhtarı Mehmet Uygun, yaklaşık 20 yıldır bölgeye köprü kazandırmanın mücadelesi içerisinde olduğunu dile getirdi.


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün yerel seçimler kapsamında ziyaret ettiği Eskin Mahallesine verdiği köprü sözünü tuttu. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 10 mahalleyi birbirine bağlayacak olan Eskin köprüsünde çalışmalar başladı.

TRAKTÖRLE ULAŞIM SON BULACAK

Yapımına başlanan köprünün bölge için önemine dikkat çeken Eskin Mahalle Muhtarı Mehmet Uygun, “Çevre köylere ulaşımımızda yolumuz kısalacak. Bunun yanı sıra mahallemizde Uşak Organize Sanayi Sitesi’nde çalışan vatandaşlarımız var. Şuanda Kabaklar Köyü’ne traktörle gidiyorlar, oradan da Uşak Organize Sanayi’ye ulaşıyorlar. Bu anlamda köprünün yapılması çok iyi oldu. Köprünün tamamlanmasının ardından mahallemizden servis kalkabilecek.” dedi.

BAŞKAN ERGÜN SÖZÜNÜ TUTTU

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yerel seçimler kapsamında ziyaretinde mahalleye verdiği sözü tuttuğunu vurgulayan Uygun, “1999 yılından beri muhtarlık yapıyorum. Göreve geldiğimden beri buraya köprüyü kazandırmanın mücadelesi içerisindeyim. Yerel seçimler kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün mahallemize gerçekleştirdiği ziyarette buradaki köprü ihtiyacını fark ederek köprü sözünü verdi. Bu anlamda da Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün sözünü tutarak, Eskin köprüsü için çalışmalara başladı. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.” ifadelerinde bulundu.

Editör: TE Bilişim