Selendi’de yapılan çalışmalar ve hizmetlerle ilgili istişarede bulunulan ziyarette, Selendi Belediye Başkanı Savaş, Manisaspor’un şampiyonluğu ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’un 3. Lig’de kalması nedeniyle Başkan Ergün’ü tebrik etti. Ziyaretin ardından ilçeye kazandırılacak yeni hizmetlerle ilgili toplantı gerçekleştirildi.
Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Selendi’de gerek Selendi Belediyesi, gerek Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinin hızla devam ettiğini belirten Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, ilçelerine kazandırılan güzel hizmetler nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür etti. Başkan Savaş, Manisaspor’un şampiyonluğu ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’un 3. Lig’de kalması nedeniyle de Başkan Ergün’ü tebrik etti. Ziyareti için Başkan Savaş’a teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 17 ilçenin tamamına en güzel hizmetleri ulaştırmanın çabasında olduklarını ifade etti. Başkan Ergün, Manisa’nın iki güzide futbol kulübü Manisaspor ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’un kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, taraftarlara da ayrıca teşekkür etti.
Selendi hizmete doyacak
Ziyaretin ardından orta ve uzun vadede ilçeye kazandırılacak olan hizmetlerle ilgili bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya; Başkan Ergün ve Başkan Savaş ile birlikte Genel Sekreter Yardımcıları Aytaç Yalçınkaya ve Yılmaz Gençoğlu, Selendi Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Selendi Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Kara da katıldı. Selendi’nin en güzel hizmetleri hak ettiğini ve yıllardır hizmete hasret kaldığını belirten Başkan Ergün, ilçenin ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri kazandıracaklarını söyledi.

 
Editör: TE Bilişim