Manisa 75. Yıl Gençlik Merkezi’nde 22-24 Şubat tarihleri arasında düzenlenen okullar arası küçük kızlar ve yıldız kızlar badminton il şampiyonasında Selendi Üç Eylül Ortaokulu küçük kızlar takımı şampiyon, yıldız kızlar takımı ise ikinci olarak ilçeye iki kupa birden kazandırdı. Öğrenciler aldıkları kupaları Okul Müdürü Şükran Özkul’a hediye etti.

Behiye Bodur, Fadime Metin, Funda Filiz Güngör, Ayşe Nur Altıparmak ve Rumeysa Eser’den oluşan küçük kızlar badminton takımı farklı ilçelerden gelen dokuz takım arasından birinci gelerek şampiyonluk kupasını kaldırırken; Rumeysa Seyman, Sude Tutar, Sıla Girgin ve Duduhan Ekim’den oluşan yıldız kızlar badminton takımı ise yedi takım arasından ikinci gelerek Selendi’ye çifte sevinç yaşattı.

Şampiyon olarak Manisa’yı Muğla’da yapılacak olan bölge şampiyonasında temsil edecek minik kız takımı ve ikinci olan yıldız kız takımı kupalarını Okul Müdürü Şükran Özkul’a hediye ederek büyük sevinç yaşattı. Okul Müdürü Şükran Özkul konuyla ilgili yaptığı teşekkür konuşmasında, Beden Eğitimi Öğretmenleri Zeliha Demir ve Okan Demir’e özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Özkul, "Bir bayan olarak kızlarımızın gösterdiği üstün başarı bizi mutlu etti. Kızlarımızın başarılarını devam ettirip Milli Takım forması altında ülkemizi temsil edeceklerine inanıyorum. Kızlarımızın her zaman arkasındayız." dedi.

Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Okan Demir ise, "Badmintonda Selendi İlçemiz Manisa’da her zaman ses getiriyor buda bizleri mutlu ediyor. İnşallah bu çalışmamız neticesinde Selendi ilçemizi Badmintonun merkezi haline getirmek olacaktır. Tüm çalışmalarımız bunun içindir. Öğrencilerimi kutluyorum." diye konuştu.

Editör: TE Bilişim