Selendi ile Kula arasında kalan ve eski yol olarak bilinen bölgede Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, 42 kilometrelik yolda başlatılan çalışmalarda 10 kilometrelik kısmın tamamlandığına dikkat çekerek, “Ekiplerimiz hem Selendi, hem de Kula tarafından çalışmalarına başladılar. Bu yol ile ilgili halkımızın yoğun talebi vardı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda bu yolda çalışmalarımıza başladık. Yol tamamlandığında Selendi ve Kula arasındaki mesafe önemli ölçüde azalmış olacak. İki ilçemize de hayırlı olsun” dedi.

KULA VE SELENDİ’DE MAHALLE YOLLARIDA ASFALTLANACAK
Kula ve Selendi’de mahalle yollarının da satıh kaplama ile asfaltlanacağını ifade eden Gençoğlu, “Esenyazı ve Esenyazı-Hayalli yolları arasında satıh kaplama yapacağız. Kula’da 15 gün içerisinde satıh kaplama çalışmalarını tamamlayıp, Selendi ilçemize geçeceğiz. Önceliğimizi acil asfalt yapılması gereken yollara verdik” diye konuştu.

2016 YILINDA 2 BİN 500 KİLOMETRE ASFALT
Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı olarak 2016 yılında 2 bin 500 kilometrelik alanda asfalt çalışmalarını tamamlamış olacaklarını ifade eden Gençoğlu, “Geride kalan yılda 500 kilometre asfalt yapabilmiştik. Bu yıl hedefimiz 2 bin 500 kilometre yolda asfalt yapmak. Geçen yılla birlikte toplamda 3 bin kilometre yolda asfalt çalışmasını tamamlamış olacağız” dedi.
Editör: TE Bilişim