Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Selendi’de ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hayata geçirdiği Gıda Bankası dualarla hizmete açıldı.
Gerçekleştirilen açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, eşi Ayçin Savaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun ve Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Şehnaz Başaran ve Erdal Nohutçu, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nde görevli Daire Başkanları, Başkan Danışmanları, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
71 ihtiyaç sahibine ulaşılıyor
 Açılışın ardından Gıda Bankası’nda incelemelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Gıda Bankası’nın seçim döneminde sözünü verdiği hizmetler arasında yer aldığını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa merkezinde hayata geçirdiğimiz ve gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştığımız bu projemizi il geneline yaydık. Manisa Büyükşehir Belediyemizin Gıda Bankası Selendi’de de dar gelirli vatandaşlarımızın yanında. Yeni yılda hizmet vermeye başlayan Selendi Gıda Bankamız, şuanda 71 gerçek ihtiyaç sahibine ulaşıyor. Bu sayı değişkenlik gösterebiliyor. Bu vatandaşlarımız rencide edilmeden kendisine verilen kartlarla Gıda Bankası’ndan alışverişlerini yapabiliyorlar” dedi. Açılışın ardından vatandaşlarla sohbet etme imkanı da bulan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekildi.

 
Editör: TE Bilişim