AK Parti Selendi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer, Kadın Kolları Başkanı Seher Yiğit, Gençlik Kolları Başkanı Barış Karagöz, belediye meclis üyeleri partililer ve vatandaşlar katıldı. Parti binasında karşılanan AK Partili Özdağ katılanları ile tek tek tokalaşıp bayramlarını tebrik etti. Parti binasında konuşan Selçuk Özdağ, siyasi hayatı boyunca Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun da üzerinde emeği olduğunu söyledi. Türkiye’nin kendisi için vazgeçilmez olduğunu kaydeden Özdağ, "Türkiye benim vazgeçilmezim. Ay yıldızlı bayrak, özgürlük, Türkiye’de yaşayan herkes benim vazgeçilmezim. 75 milyon benim vazgeçilmezim. Üniter yapı benim vazgeçilmezim. Tek devlet, tek bayrak, tek millet ve de bu vatan topraklarında birlikte yaşamak benim şiarım. Başka hiçbir şey değil. Ömrüm vefa ettiği sürece sizlere hizmet etmeye devam edeceğim. Allah’ın rızasını kazanmak, baki kalan bu kubbede hoş bir seda bırakabilmek için çalışacağım. Selendilileri seviyorum Manisalıları seviyorum. Manisalılara hizmet etmekten büyük bir zevk duyuyorum" dedi.
Selendi’de yapılan hizmetleri anlatan Özdağ, "Selendi’ye bir çok eser kazandırdık. 25 yataklı devlet hastanesi, spor salonları, okullar, bölünmüş yollar, göletler yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Selendi demirci yolu hızla ilerliyor. Selendi - Simav yolunun proje ihalesini yaptık. Söz verdiğim cirit sahası için Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile görüşmelerimiz devam ediyor. Selendi Barajı ön çalışmaları devam ediyor. Gölet çalışmalarımız devam ediyor. Hepsini yapacağız. Hedefimiz 2020 yılına kadar Selendi, Manisa ve Türkiyemizi ülkeler arasında lider ülke yapmak" dedi.
Bayramlaşmanın ardından Özdağ, dün toprağa verilen Selendili hayırsever ve eski belediye başkanı Muharrem Kaya’nın babası Hacı Mustafa Kaya’nın ailesini ziyaret etti.
Kaynak: iha