Selendi ilçesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlararası 4. Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası heyecanı başladı. 
Selendi Spor Salonu'nda 12 Ocak 2015 tarihine kadar sürecek turnuvada, 2 ayrı grupta 16 takım mücadele edecek. Puan usulü ile oynanacak maçlarda, gruplarında ilk 4’e girecek takımlar çeyrek finale yükselecek. Çapraz eşleşme ile yarı final ve final maçlarının ardından turnuvanın şampiyonu belli olacak. Ahmet Ertuğrul ve Uğur Sağ’ın hakemlik yapacağı turnuvada 16 takım arasından centilmen takım seçilecek. 
Turnuvanın ilk maçında, Cumhuriyet İlköğretim Kurumu ile Anadolu Lisesi takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı, Cumhuriyet İlköğretim Kurumu 3-0 kazandı. Maçı, Kaymakam Hasan Meşeli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Tokkaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Adnan Kılıç ve çok sayıda sporsever izledi. Kaymakamı Hasan Meşeli, turnuva ile ilgili yaptığı açıklama da, "Düzenlediğimiz turnuvanın amacı; kurumlar arasında dayanışmayı sağlamak, toplumu sporun içine çekmek, hoşça vakit geçirerek halkımız arasındaki ilişkiyi güçlendirmektir. Spor, sevgi, barış ve kardeşliktir." dedi. Meşeli, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi. 

Editör: TE Bilişim