Dün sabah saatlerinde meydana gelen olay sonrası otopsi için Elazığ Askeri Hastanesi'ne götürülen 31 yaşındaki Cihan Kandırmış'ın cenazesi, bugün memleketi Manisa'nın Selendi ilçesine getirildi. Evli ve 1 çocuk babası olan Kandırmış'ın intiharı ilçede büyük üzüntüye sebep oldu. Türk bayrağına sarılı tabut içerisinde Yağcı Mahallesi'ndeki baba ocağına getirilen Kandırmış'ın cenazesi, daha sonra namaz için mahalle meydanına taşındı. Aynı zamanda mahalle muhtarı olan baba Fahri Kandırmış ve ailesi, acı olay sebebiyle dakikalarca gözyaşı döktü. Geride bıraktığı eşi Neşe Kandırmış, "Cihan biz seni böyle beklemiyorduk. Hani biz birlikte yürüyecektik. Neden bizi kızımız Fadime ile öksüz bıraktın. Biz şimdi sensiz ne yapacağız? diyerek ağıt yakması katılanları gözyaşlarına boğdu. 3 yaşındaki kızı Fadime ise babasının tabutuna bakıp hıçkırıklara boğuldu. Kız kardeşi Nurcan da zaman zaman bayılırken, onu teselli etmek kadın astsubaya düştü. 
Manisa İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Bülent Mercan, Alaşehir Ulaştırma Alay Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Tahtabiçim, Selendi İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mustafa Akpınar, Belediye Başkanı Nurullah Savaş, askeri erkan, daire müdürleri ve mahalle halkı, acılı aileye taziyede bulundular. 
İlçe Müftüsü Ramazan Coşkun’un kıldırdığı cenaze namazının ardından Uzman Çavuş Cihan Kandırmış mahalle mezarlığında toprağa verildi. 

OLAYIN GEÇMİŞİ
Piyade Komando Uzman Çavuş Cihan Kandırmış, dün sabah Tunceli'de ikamet ettiği Atatürk Mahallesi'ndeki askeri lojmanlarda, başına dayadığı tabancasını ateşlemiş ve olduğu yerde hayatını kaybetmişti. Göreve 2006 yılında başlayan Kandırmış, 5 yıl önce dünya evine girmiş ve bu evliliğinden Fadime Azra isminde 1 kızı olmuştu. 7 Kardeşten biri olan Cihan Kandırmış, görevine devam etmek amacıyla 3 yıllık yeni bir sözleşme imzalamıştı. 

Editör: TE Bilişim