Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi’de yapımına devam edilen Selendi Belediye Kompleksinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Selendi’ye ‘Hizmetler Manisa’nın doğusundan başlayacak’ sözü, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede ortaya koyduğu hizmetlerle boy göstermeye başladı. 1 milyon 951 bin liraya ihalesi yapılan projede çalışmalar son aşamaya geldi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, 240 gün içerisinde bitirilmesi planlanan Belediye Kompleksinde çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Kompleksin kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını da kaydeden Genel Sekreter Yardımcısı Gençoğlu, Selendi’nin yeni ve modern bir Belediye binasına kavuşacağını söyledi.

SELENDİ’NİN BİRÇOK İHTİYACINI KARŞILAYACAK

Selendi Belediye Binası Kompleksi’nin ilçenin birçok ihtiyacını karşılayacağını ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Gençoğlu, “İş kapsamında zemin katta iş yerleri bulunuyor. Bunun yanı sıra A Blok’ta terminal binası, zahire pazarı ve açık pazaryerleri yer alıyor. B Blokta da Selendi Belediye Hizmet Binası olacak. Kapalı alanı 5 bin 500 metrekare olan projemizde açık alan ise 12 bin metrekaredir” dedi. Gençoğlu, Selendi Belediye Kompleksi projesinde yapılacak olan havuz ve peyzaj düzenlemesiyle vatandaşların vakit geçirebilecekleri bir alanın da oluşturulacağını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim