Tarım ve hayvancılığın gelişimine katkıda bulunmak için giriştiği hamlelerle üreticilerin yüzünü güldüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Selendi’de Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelerek üreticinin sorunlarını dinledi, üreticiye sağlanacak destekler hakkında bilgi verdi. Selendi Belediye Kültür Salonu’nda yapılan toplantıya, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, Selendi Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Kara ve mahalle muhtarları katıldı.

Üreticiye tam destek
Üreticinin her zaman yanında olduklarını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, “İlçelerimize hayvan sulama göletleri, sera desteği, ana arı dağıtımı ve fidan desteği gibi çalışmalar yapıyoruz. İhtiyaç belirlenen bütün bölgelerdeki üreticilerimize destek vererek hemşerilerimizin gelirlerinin artmasını sağlıyoruz” dedi.

Ayrım yapmadan hizmet
Hiçbir mahalleye ayrım yapmadan hizmet götürdüklerini belirten Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş da, “Mahallelerimize daha iyi ve kalıcı hizmetler verilmesi noktasında da muhtarlarımızın görüş ve önerileri bizler için büyük önem taşımaktadır. Vatandaşlarımız, ikamet ettikleri yerlerin eksikliklerini bizlerden daha iyi biliyorlar. Muhtarlarımız ile işbirliği içerisinde Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini tüm mahallelerimize ulaştırabiliriz. İşbirliği ile daha iyi ve kalıcı hizmetler üretebiliriz” ifadelerinde bulundu.
Editör: TE Bilişim