Akhisar Belediyespor artık Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamlıyor. Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde sabah saatlerinde başlayan antrenmanda, futbolcular, Fenerbahçe maçında uygulamayı planladıkları taktikleri çalıştı. Buruk, golcüleriyle özel olarak ilgilenirken, özellikle ileri uçta bulunan oyunculara engelli şut çekim çalışması yaptırdı.
BARBOSA 11'DE
Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk’un Fenerbahçe karşısına muhtemelen; Milan Lukac, Miguel Lopes, Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa, Soner Aydoğdu, Ömer Bayram, Abdoul Sissoko, Olcan Adın, Serginho, Helder Barbosa ve Paulo Henrique 11'i ile çıkması bekleniyor.
SON GALİBİYET 3 SEZON ÖNCE
Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Akhisarspor, evinde oynadığı ligin 3 maçında 9 puan toplarken, Fenerbahçe karşısında da galibiyet serisini sürdürmek istiyor. 11. randevuya çıkacak iki ekip arasında oynanan maçlarda Akhisarspor'un rakibi karşısında 3 galibiyeti bulunurken, 6 kez de mağlup oldu ve 1 maç berabere kaldı. Manisa ekibi, rakibini en son 2014-2015 sezonunda Kadıköy’deki maçta 2-1 yenmişti. Fenerbahçe ise Akhisar karşısında son 3 maçı da kazandı. 29 Eylül 2017 Cuma günü saat 20.00'da Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak müsabaka sırasında havanın hafif yağışlı olması beklenirken, sıcaklığın 19 ile 21 derece arasında olması tahmin ediliyor. Spor Servisi
Editör: TE Bilişim