Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Başkan Yardımcısı Suat Diktaş ve bazı Birim Müdürleriyle birlikte Yılmaz mahallesini ziyaret ederek, yürütülen çalışmaları inceledi.
 
Yaralı, burada yaptığı açıklamada Yılmaz ve Şehitler Mahallesi sakinlerinin ortak kullanabileceği güzel bir tesis inşa ettiklerini belirterek şunları kaydetti;“Yılmaz mahallemizde geçmiş yıllarda ciddi anlamda bir meydan düzenlemesi çalışmalarımız olmuştu. Şimdi de buraya sosyal ve sportif tesisler kuruyoruz. Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim okulunun yanındaki boş alana kurduğumuz halı sahamız tamamlandı. Bu bölgede kafeterya, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları, fitnesaletleri ve dinlenme alanları ile diğer peyzaj çalışmalarımız devam ediyor. Çok güzel bir tesis yapıyoruz. İlçemiz için hayırlı olsun.”
 
Saruhanlı’da 8’i ilçe merkezinde, 42’si taşra olmak üzere toplam 50 mahalle bulunduğunu sözlerine ekleyen Yaralı, tüm mahallelere eşit ve kalıcı eserler kazandırmaya çalıştıklarını ifade ederek şöyle devam etti;“Tüm hizmet ve projelerimizi, kamu kaynaklarını ekonomik, etkin ve verimli kullanarak hizmet alanımızda ihtiyaç duyulan tüm sorunların çözümü, isteklerin karşılanmasına yönelik sürdürüyoruz. İstikrarlı hizmetlerimiz halkımızla aramızdaki güven bağını her gün daha da güçlendirmektedir. Bu anlamda ilk günkü heyecanımızı koruyarak hizmet yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Kurumsal misyonumuzu, belediyenin bugünü değil Saruhanlı halkının yarınını düşünen vizyonla sürdürüyoruz.”
 

 
Editör: TE Bilişim