Belediye Sosyal Aktivite Merkezindeki halı sahada düzenlenen açılışa Belediye Başkan Vekili Ercan Bilgiç, Başkan Yardımcısı Recep Çımat, Belediyespor yöneticileri, öğrenciler ve aileler katıldı.

İki ay sürecek olan yaz spor okulunun açılışı öncesi, öğrencilere formaları dağıtıldı ve günlük beslenme listesi verildi. Öğrenciler daha sonra açılış ve toplu fotoğraf çekimi için halı sahada toplandı.
Belediye Başkan Yardımcısı Çımat burada yaptığı konuşmada Belediye olarak yaptıkları her işi, çocukları ve gençleri düşünerek yaptıklarını, bu bakımdan ilçeye parklar, yüzme havuzları ve spor sahaları kazandırdıklarını kaydetti.

Saruhanlı Belediyesi Sportif Faaliyetler Sorumlusu Mutlu Çamlıyer ise bu yaz spor okulunda yaklaşık bin öğrencinin eğitim göreceğini anlatarak: “Gün geçtikçe büyüyoruz, büyük bir aileyiz. Bu işe futbol ile başladık, bu yıl kurs sayımızı çoğalttık. Bütün spor dallarını destekliyoruz. Spor bir eğitimdir. Sporun dışında sosyal ve kültürel geziler, kitap okuma günleri ve aile piknikleri düzenleyerek birlik beraberlik ruhumuzu çocuklarımıza aşılayacağız. Bizlere bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Hüseyin Yaralı’ya teşekkür ediyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilişim