Başkan Yaralı, Başkan Yardımcısı Suat Diktaş ile birlikte Hacırahmanlı mahallesini ziyaret etti. Mahalle muhtarı Gökhan Dayı tarafından karşılanan Yaralı, burada ikamet eden yürüme engelli Hüseyin Eskici’ye akülü engelli aracı hediye etti.
 
Daha sonra Gökçeköy mahallesine geçen Yaralı, mahallede muhtar Mehmet Ali Helekcan, Eski Belediye Başkanı Nasuh Tosun ve vatandaşlar tarafından karşılandı.
 
Gökçeköy’de yaşayan yürüme engelli Hasan Ali Uysal’ı da evinde ziyaret eden Yaralı, yaşlı adama akülü engelli aracı hediye etti.
 
Yaralı, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada engellilerin talep ve ihtiyaçlarını yerine getirerek her daim onların hizmetinde olduklarını belirtti.
 
Engelliliğin yalnızca engellileri ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren toplumsal bir konu olduğunu ifade eden Yaralı, şunları kaydetti;
 
“Engelli kardeşlerimiz bizim her zaman önceliğimiz olmuştur. Bu kapsamda onların akülü araba, tekerlekli sandalye, akü, havalı hasta yatağı ve buna benzer ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bizler Saruhanlı Belediyesi olarak her zaman onların yanındayız. Engelli olmak bir kusur değildir. Hepimiz engelli adayıyız. Bu nedenle toplum olarak engellilere gereken ilgi ve desteği sağlamalı ve onları yalnız bırakmamalıyız. Bizlerde bu çerçevede engelli kardeşlerimizin talep ve ihtiyaçlarını yerine getiriyor, onları yalnız ve çaresiz bırakmıyoruz.”
 
Akülü arabalarına kavuşan engelli vatandaşlar ise Başkan Yaralı’ya teşekkür etti.

 
Editör: TE Bilişim