Saruhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Suat Diktaş, Belediyespor tesislerinde paten eğitimi gören öğrencileri ziyaret ederek, çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.
 
Saruhanlı Belediyesi Sportif Faaliyetler Sorumlusu Mutlu Çamlıyer’in de yer aldığı ziyarette, öğrencilerin eğitimini inceleyen Diktaş, paten sporunun ilçede büyük ilgi çektiğini söyledi.
 
Saruhanlı Belediyesi olarak çocukları spora teşvik etmek istediklerini dile getiren Diktaş, “Bu anlamda yapmış olduğumuz projeler ile Saruhanlı bölgemize tam anlamı ile hakim olabilmek için çocuklarımızın talepleri doğrultusunda alternatif branşlar açarak onları kulübümüz çatısı altında toplamak istiyoruz. Badminton branşı ile çok hızlı girdiğimiz alternatif spor dallarına paten sporunu da ekledik.Bu kapsamda 20 minik sporcumuzu tekerlekli paten sporu ile tanıştırdık.”
 
Saruhanlı Belediyespora, mevcut sportif performansının dışında, sosyal, birleştirici ve eğitimi ön planda tutan bir okul vasfı yüklemeye gayret ettiklerini belirten Diktaş, “Bu kapsamda yapmış olduğumuz her projede bize sınırsız destek veren Belediye Başkan'ımız Dr. Hüseyin Yaralı ve Kulüp Başkanımız Recep Çımat’a teşekkür ediyoruz” dedi.

 
Editör: TE Bilişim