Milletvekili Özdağ, 7 Haziran’da yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel seçim çalışmalarını Saruhanlı’nın Heybeli, Çullugörece ve Büyükbelen mahallelerinde sürdürdü.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen’in de katıldığı seçim çalışmalarında kahvehaneleri dolaşan Özdağ, vatandaştan destek istedi.

Milletvekili Özdağ, Büyükbelen mahallesinde yaptığı meydan konuşmasında muhalefet partilerinin seçim vaatlerini eleştirerek şunları söyledi; “Mazot bir buçuk lira olacakmış, asgari ücreti bin 500 lira yapacaklarmış. Kısacası mış, mış, mış… Biz bunları çok gördük. 13 sene önce bu millete neler yaptığınızı gördük. Biz neler yaşadığımızı çok iyi biliyoruz. Çocuklarımızı başörtülü diye okullara sokmadınız, okutmadınız. Yasak dediniz, kat sayı adaletsizliği getirdiniz. İmam Hatipli çocuklarımıza “Sen doktor olamazsın” dediniz. Sizin bu millete ettiğiniz zulümleri millet unutmadı. Bildiğiniz Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmuştu ve “Kazanırsam her eve 600 lira para vereceğim” demişti. Kazanamadı ama İzmir’i, Antalya’yı, Eskişehir’i, Tekirdağ’ı, Edirne’yi ve Kırklareli’ni kazandılar. Versenize buralarda 600 lira, elinizden tutan var mı? İzmir’in içme suyunu bile biz gönderiyoruz, Gördes barajından gönderiyoruz. Kılıçdaroğlu, sen mazotu bir yana bırak Türkiye’nin en pahalı içme suyu CHP’li Belediyelerde veriliyor. Siz önce buna çözüm bulun”

Özdağ, milletin bu tür boş vaatlere aldanmayacağını da sözlerine ekleyerek, “Bu millet Ak Parti’yi yine tek başına iktidara getirecektir” dedi. 

Editör: TE Bilişim