Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serhat Karakuş, Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Barış Bora Şenyurt, şehidin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
 
Gerek Saruhanlı ilçe protokolü, gereksetaziye için gelen yüzlerce vatandaş, şehit ailesinin evinin bahçesinde ailenin acını paylaştı.Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, evden ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, hain terör saldırılarını nefretle kınadıklarını bildirdi.
 
Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Kolankaya’ya Allah’tan rahmet, şehidin acılı ailesine sabır ve başsağlığı dileyen Yaralı şunları kaydetti:“Milletimizin birlik ve dirliğine kast edenleri, bu hain saldırıları gerçekleştirenleri, bu alçak terör eylemlerinden rant devşirenleri bir kez daha lanetliyorum. Herkes şunu bilsin ki; bu devlet o hainlerden büyük ve güçlüdür. Devlet ve millet olarak terörün üstesinden geleceğiz.”
 
Başkan Yaralı, terörü bir kez daha nefretle kınadığını ifade ederek, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize bir kez daha Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milleti'ne başsağlığı ve sabır dilerim” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim