Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Cumhuriyet Ortaokulu’nu ziyaret ederek, Müdür odasında bir araya geldiği başarılı öğrenci Buse Çınar’ı kutladı. Işık, burada yaptığı konuşmada TEOG’da tüm derslerden 100 tam puan alan 8. Sınıf öğrencisi Çınar’ı tebrik ettiğini, Çınar’ın tüm öğrencilere örnek olacak bir başarıya imza attığını söyledi.
Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi kapsamında, 26-27 Kasım ve 13-14 Aralık'ta yapılan 8. sınıflar I. dönem ortak sınav sonuçlarının 9 Ocak’ta açıklandığını ifade eden Işık şunları kaydetti:
“TEOG’da 6 dersten bütün sorulara doğru cevap vererek 100 tam puan alan öğrencimiz bizleri gururlandırdı. Akademik başarılarımızı tüm okullarımıza, öğrencilerimize destek olarak onların yanında olduğumuzu her fırsatta göstererek yükselteceğiz. Diğer Ortaokullarımızda da tek dersten 1 yanlışı olan veya boşu olan başarılı birçok öğrencimiz var. Hepsinin gözlerinden öpüyorum. Hedef belirleyen, planlı ders çalışan öğrenci başarıyı yakalıyor.”
Işık, TEOG sınavında Buse Çınar başta olmak üzere başarı sağlayan tüm öğrencileri ve bu başarıda emeği geçen öğretmen ve velileri de kutladığını belirtti.

Editör: TE Bilişim