Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinasyon Şube Müdürlüğü’nde yaşanan görev değişimin ardından Saruhanlı Koordinasyon Şube Müdürü olarak atanan Erdinç Karaköse görevine başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş de göreve yeni başlayan Karaköse’ye ziyarette bulundu. Genel Sekreter Halil Memiş’e İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı, Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil ve Yaşar Coşkun ile Yol Şube Müdürü Fevzi Demir eşlik etti.
Saruhanlı’ya en iyi hizmeti ulaştırmaya devam edeceğiz.

Saruhanlı Koordinasyon Şube Müdürü Erdinç Karaköse’ye görevinde başarılar dileyen Genel Sekreter Halil Memiş, “Şube Müdürümüz yapılan görev değişikliği sonucunda görevine başladı. Kendisinden önce görev yapan Koordinasyon Şube Müdürümüze bu zamana kadar yürüttüğü hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz. Yeni atanan koordinasyon şube müdürümüzün de tecrübelerinden istifade ederek ilçemize en iyi şekilde hizmet ulaştırmaya devam etmenin çabası içerisinde olacağız” diye konuştu. 
Koordinasyon Şube Müdürü Erdinç Karaköse de Genel Sekreter Halil Memiş, Daire Başkanları ve Başkan Danışmanlarına ziyaretleri nedeniyle teşekkürlerini ileterek, “Büyükşehir Belediyemizin başarısı için gece gündüz demeden, kişi ayrımı ve siyasi ayrım yapmadan ilçemizin sorunları neyse o noktada çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi. Genel Sekreter Halil Memiş daha sonra Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörlüğü’nde görev yapan birim sorumluları ile toplantı gerçekleştirdi.
Editör: TE Bilişim