Şatırlar mahallesi dede dalları mevkii piknik alanında yapılan hayır yemeğine, Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Belediye Meclisi üyeleri, Ak Parti İlçe teşkilatı da katıldı.
 
Din görevlilerinin okuduğu dualarla başlayan programda daha sonra davetlilere, odun ateşinde pişirilen yöresel yemeklerden ikram edildi.
Belediye Başkanı Yaralı, mesire yerini dolaşarak hayır yemeğine katılan vatandaşlarla el sıkıştı.
Başkan Yaralı, burada yaptığı açıklamada geçmiş yıllarda başlatılan hayır yemeği geleneğinin 10 yıldan bu yana devam ettiğini belirterek şöyle dedi;
“Hayır yemeklerine elimizden geldiği kadar destek veriyoruz. Şatırlar mahallemiz bu yıl da kalabalık bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Bu tür etkinlikler çeşitli nedenlerle doğduğu topraklardan ayrılmak zorunda kalan insanları da bir araya getiriyor. İnsanlar arasında kaynaşma ve dayanışmaya vesile olan hayır yemeklerini önemsiyoruz. Böylesi etkinliklerin daim olmasını diliyor, muhtarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Bugün burada olduğu gibi birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum”
 
Şatırlar Mahallesi Muhtarı Abdullah Kaya da mahalleden göç etmiş ve dışarıda oturan halkı bir araya getirmek amacıyla düzenlenen dayanışma yemeğinin çok güzel bir atmosferde gerçekleştiğini belirterek, “Güzel bir etkinlik düzenledik. Katılan herkese ve bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Hüseyin Yaralı’ya teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
 
 
 

 
Editör: TE Bilişim