Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Nuriye mahallesini ziyaret ederek, burada yapımı süren çalışmaları inceledi ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.
 
Yaralı, burada yaptığı konuşmada mahallelerde büyük bir değişim hamlesi başlattıklarını, Bu kapsamda Nuriye mahallesine dev bir sosyal tesis inşa ettiklerini kaydetti.
 
Verdiğimiz Sözü Tuttuk
 
Seçim döneminde Nuriye mahallesini ziyaret ettiğini ve Nuriye'ye ciddi yatırımlar yapacağının sözünü verdiğini anımsatan Yaralı şöyle dedi;
 
"İşte bugün verdiğimiz o sözü yerine getiriyoruz. Nuriye'de dev bir sosyal tesis inşa ediyoruz. Tesisinin içinde halı saha, yürüyüş yolları, açık kondisyon aletleri, basketbol ve voleybol sahası, kafeterya, süs havuzu, oyun parkı ve oturma alanları var. Büyük bir tesis kurduk. Manisa'nın bir çok mahallesinde böyle bir tesis yoktur. Başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı Belediye personelime teşekkür ediyorum.
 
Tabi bu hizmetlerimiz sadece Nuriye mahallesine özgü olmayacak. Bu tesisleri bir çok mahallemizde kuracağız. Saruhanlı 50 mahalleden oluşan büyük bir ilçe. Bizlerde yatırımlarımızı buna göre planlıyoruz. Bu kapsamda Taşdibi mahallemizde büyük bir düğün salonu inşa ettik. Gümülceli mahallemizde sosyal tesis ve düğün salonu inşaatımız devam ediyor. Koldere'de de dev bir sosyal tesis alanı inşa edeceğiz. Halı sahası, düğün salonu, yazlık düğün bahçesi, spor tesisleri olan büyük bir kompleks kuracağız. Bunun da çalışmalarına başladık. Önümüzdeki bir kaç ay içinde Halitpaşa mahallemizde ki arsa sorununu çözdüğümüz takdirde Halitpaşa'da sosyal tesis inşaatına başlayacağız."
 
Laf Değil, İş Üretiyoruz
 
Saruhanlı Belediyesi olarak vatandaşlara hizmet etmenin çabası içerisinde olduklarını da sözlerine ekleyen Yaralı, konuşmasını şöyle sürdürdü;
 
"Laf değil, iş üretiyoruz, sadece icraat yapıyoruz. Dedikodu peşinde koşmuyoruz. Ancak süreçlere bakıldığı zaman yerel siyasetin içinde bizleri üzen olaylarla da karşılaşıyoruz. Bazı arkadaşlarımız yanlış işlerin peşinden koşuyor. Ben Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı olarak sadece icraat yapıyorum. Kimsenin işine karışmıyorum. Herkes işine baksın, herkes taş üstüne taş koyma gayreti içinde bulunsun"
 
Başkan Yaralı, Saruhanlı Belediyesince hayata geçirilen hizmetlerin yanında Büyükşehir Belediyesinin de mahallelerde talep edilen ve ihtiyaç duyulan hizmetleri en kısa sürede gerçekleştireceğini umduğunu söyledi.
 
 
 

 
Editör: TE Bilişim