Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, büyük bir değişimin yaşandığı Paşaköy’de ki çalışmalarda sona gelindiğini belirterek yapılan hizmetlerin hayırlı olmasını diledi.
 
Paşaköy mahallesinin çehresini değiştirmeye yönelik hazırladıkları proje kapsamında merkez camiinin boyandığını, yeni bir şadırvan yapıldığını, cami bahçesinin yer döşemeleri değiştirildiğini ve merdivenlerin yenilendiğini anımsatan Yaralı, meydanda devam eden çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi;
 
“30 Mart 2014 seçimlerinin ardından yürürlüğe giren Büyükşehir yasası ile belediyemize bağlanan mahallelerde büyük bir değişim hamlesi başlattık. Bu kapsamda Paşaköy Mahallemizde büyük değişimlere imza attık. Hayata geçirdiğimiz çalışmalar ile Paşaköy mahallemiz adeta kabuk değiştirdi. Bu doğrultuda merkez camiini boyadık, yeni bir şadırvan yaptık. Cami bahçesinin yer döşemeleri değiştirdik ve merdivenleri yeniledik. Şu an mahalle meydanını yeniliyoruz.Bu alana kafeterya, süs havuzu, otopark, kamelyalı oturma alanları ve çocuk oyun parkı yaptık. Paşaköy meydanı baştan aşağıya yenilendi.”
 
Paşaköy’deki çalışmalarda sona gelindiğini sözlerine ekleyen Yaralı, yapılan hizmetlerin hayırlı olmasını dileyerek, “Halkımıza verdiğimiz her sözü yerine getiren bir yönetim anlayışıyla ilk günkü heyecanımızı koruyarak hizmet yolculuğumuzu sürdürüyoruz” dedi.
 

 
Editör: TE Bilişim