Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, gazetecilere yaptığı açıklamada Yılmaz ve Şehitler Mahallesi sakinlerinin ortak kullanabileceği güzel bir tesis inşa ettiklerini belirtti.
 
Önceki yıllarda Yılmaz mahallesinde meydan düzenlemesi çalışmaları ile bazı yatırımları hayata geçirdiklerini ifade eden Yaralı, şimdi de yaptıkları güzel bir tesis ile yatırımlarını taçlandırdıklarını dile getirerek şunları kaydetti;“Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim okulunun yanındaki boş alana halı saha yaptık. Bu bölgede kafeterya, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları, fitnes aletleri ve dinlenme alanları ile diğer peyzaj çalışmalarımız da tamamlandı. Çok güzel bir tesis yaptık. İlçemiz için hayırlı olsun. Saruhanlı’da 8’i ilçe merkezinde, 42’si taşra olmak üzere toplam 50 mahallemiz bulunuyor. Bu doğrultuda tüm mahallelere eşit ve kalıcı eserler kazandırmaya çalışıyoruz.”
 
Merhum Ömer Acar’ın Adını Taşıyacak
 
Başkan Yaralı, Paşaköy Mahallesi yakınlarında iki yıl önce geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Saruhanlı Belediyesi personeli Ömer Acar’ın ismini bu tesise vererek, tesise ayrı bir anlam kazandırdıklarını anlattı.35 yaşında vefat eden evli ve iki çocuk babası merhum Ömer Acar’ı rahmetle andığını ifade eden Yaralı, “Belediyemizde görev yapan Ömer Acar, gayret ve becerileri ile büyük hizmetlere imza atmıştır. Saruhanlı’nın her sokağında emeği ve alın teri olan özverili çalışmaları ile hem halkın hem de amirlerinin takdirini kazanan Ömer kardeşimizi asla unutmayacağız. Mekanı cennet olsun.”
 
 

 
Editör: TE Bilişim