Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yüksek ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sertan Demirel, Okçuluk Federasyonu Manisa İl Temsilcisi Duygu Yardımcıoğlu, Okçuluk Antrenörü Tayfun Kuzu ile birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’yı makamında ziyaret etti.

İlçede açılması planlanan okçuluk kursu hakkında ön görüşmenin yapıldığı ziyarette kursun 2 Nisan tarihinde başlamasına karar verildi.

Demirel, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada 256 saat sürecek kursun 9-11, 12-14 ve yetişkinler olmak üzere 4 farklı grupta düzenleneceğini kaydetti.

9-19 yaş gurubu okullar arası okçuluk il müsabakalarının da 25 Nisan’da Saruhanlı’da düzenleneceğini belirten Demirel, bu kapsamda ilçedeki öğrencilerin farklı ve bir spor dalıyla tanışacaklarını ifade etti.

Başkan Yaralı ise Belediye olarak ilçede değişik spor dallarında binlerce öğrenciye kurs ve eğitim verdiklerini dile getirerek, “Çocuklarımız farklı bir spor dalını öğrenecek. Bizler yine her konuda yardımcı olacağız. İlçemizden okçuluk alanında başarılı sporcuların yetişmesini ve Saruhanlı’nın bu branşta adını duyurmasını temenni ediyoruz.”

Editör: TE Bilişim