Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada mahallelerde büyük bir değişim hamlesi başlattıklarını kaydetti.
 
Bu kapsamda Nuriye Mahallesine dev bir sosyal tesis inşa ettiklerini ifade eden Yaralı, tesisin içinde yer alan halı saha, basketbol sahası ve pergoleli oturma alanı yapımının tamamlandığını kaydetti.
 
Tesis projesi içinde bulunan kafeterya, piknik alanları, yürüyüş yolları, egzersize dayalı spor yapılmasına imkan tanıyan spor aletleri ve çocuk oyun parklarının da kısa süre içinde yapılacağını belirten Yaralı, şunları kaydetti;
 
“Nuriye mahallemizde çok güzel yatırımları hayata geçiriyoruz. Çalışmalarımızın bir kısmının tamamladık. Halı ve basketbol sahası ile pergoleli oturma alanlarının yapımı tamamlandı. Diğerlerininde yapımı devam ediyor.Projemiz içinde bulunan kafeterya, piknik alanları, yürüyüş yolları, fitness spor aletleri ve çocuk oyun parkları da yakında yapılacak. Nuriye mahallemiz büyük bir hizmet alıyor. Yatırımlarımız 50 mahallemizin tamamında devam edecek”
 
Nuriye cami bahçesinde ki tuvaleti de yenilediklerini bildiren Yaralı, yapılan ve yapılacak hizmetlerin hayırlı olmasını dileyerek, “Halkımıza verdiğimiz her sözü yerine getiren bir yönetim anlayışıyla ilk günkü heyecanımızı koruyarak hizmet yolculuğumuzu sürdürüyoruz” dedi.
 
 
 
 
 
 

 
Editör: TE Bilişim