Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Belediye meclisi üyesi Nuri Bozkurt ile birlikte Mütevelli mahallesinde ziyaret ve incelemeler bulundu.

Mütevelli’de yapımı devam eden halı sahayı inceleyen ve mahallede hayata geçirilecek diğer yatırımlara ilişkin yer tespitinde bulunan Yaralı, Sanayi esnafını da ziyaret etti.

Başkan Yaralı burada yaptığı konuşmada, Mütevelli mahallesine vermiş oldukları sözü yerine getirdiklerini ifade ederek şunları kaydetti; “Mütevelli’deki çocuklar ve gençlerimizin rahat, güvenli bir ortamda futbol oynayabilecekleri bir halı saha yapıyoruz. Bu çalışmada belli bir aşamaya geldik. Hatıl duvarları dönüldü, direkleri dikildi. Bundan sonraki aşamada drenaj ve dolgu çalışmaları yapılacak, etrafının tel örgüleri çevrilecek. Halı sahamız çocuklarımız ve gençlerimizin futbol oynayabileceği duruma gelecek.”

Başkan Yaralı, birkaç hafta önce de Saruhanlı ilçe merkezindeki Anadolu Lisesi ile Taşdibi ve Gümülceli mahallelerinde ki okulların bahçesine de halı saha yaptıklarını anımsatarak şöyle devam etti;
 “Belde statüsünden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinde halı saha olmayan hiçbir mahallemiz kalmayacak. Daha önceki dönemlerde Belde Belediye Başkanlarımızın yapmış olduğu bazı halı sahalar var. Ancak Halitpaşa, Koldere ve Mütevelli mahallemizde halı saha yoktu. Şimdi bir kalemde bu üç mahallemize de halı saha yapıp çocuklarımıza hediye edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim