Geçtiğimiz ay MHP Genel Merkezi tarafından Manisa İl Teşkilatının kapatılmasının ardından Saruhanlı İlçe Başkanı Mustafa Güvenç, "Manisa İl Teşkilatımız görevden alınmıştır. Ülkücülük hukuku, beraber yürüdüğümüz il başkanımızın yanında durmayı gerektirir. Davamızın temel direkleri oturduğumuz koltuklardan daha çok daha önemlidir. Ülkücüye düşen, büyüklerinin göstermediği büyüklüğü göstermektir. Biz ülkücü iradenin oyları ile seçilmiş, demokrasi ile gelmiş bir yönetim olmanın onuruyla hizmet ettik. Ancak il başkanımızın dik duruş sergilemesinden dolayı görevden alınması, ülkücüleri büyük bir kırgınlığa sevk etmiştir" diyerek görevinden ayrıldığını söylemişti.

Yaklaşık iki aydır boş bulunan MHP Saruhanlı İlçe Başkanlığı koltuğuna Kayışlar Mahalle Muhtarı Baki Ulu'nun getirileceği öğrenildi.

Konu hakkında gerekli açıklamayı bir kaç gün içinde yapacağını belirten Kayışlar Muhtarı Baki Ulu, "İsmimiz Milliyetçi Hareket Partisi Saruhanlı İlçe başkanlığı için geçiyor. henüz tarafıma bildirilen sözlü yada yazılı bilgi yok. Sanırım bir hafta içerisinde konu netlik kazanacak. Gerekli açıklamayı zamanı geldiğinde yapacağım" dedi.

BİRKAÇ İSİM VAR
MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk ise, "İstifa eden ilçe başkanlarımızın yerine yeni isimler belirleniyor. Her ilçe için birkaç ismi genel merkezimize gönderildi. Bir kaç hafta içinde atanan isimler basınımızla paylaşılacaktır. Saruhanlı için de Baki Ulu ve birkaç arkadaşımızın ismi verildi. yapılacak değerlendirmeden sonra atamalar gerçekleştirilecek" dedi. 
Editör: TE Bilişim