Derneğin Kurucu Başkanı Nehir, Genel Koordinatör İsmail Vatansever ve yönetim kurulu üyeleri, İsmail Rahat, Vedat Yaralı, Murat Avcı, Turgay Yılmaz, Recep Şahin ve Sertan Demirel Başkan Yaralı ile makamında görüştü.
Dernek Başkanı Nehir, ziyarette yaptığı konuşmada ilçede 40 yaşını aşmış olmasına karşın spordan vazgeçmeyen, futbolu bir yaşam biçimi haline getirmiş sporcuları bir araya getirmek amacıyla Masterler Spor Derneği’ni kurduklarını belirtti.
Dernek çatısı altında kurucu üyelerle birlikte şu aşamada 40 üyeye ulaştıklarını ifade eden Nehir, şu bilgileri verdi;
“Spor adına önemli bir adım attık. Bizler bu camiada yıllarca top koşturup emek verdik. Ancak spordan kopamıyoruz. Yeniden bir araya geldik ve dernek kurduk. Kurban Bayramı’ndan sonra İzmir Bornova Belediyesi tarafından “Ege Masterler Ligi Futbol Turnuvası” düzenlenecek. Ege bölgesinden 30 takımın katılacağı bu turnuvada bizlerde yer alacağız. Herkesin desteğini bekliyoruz.”
Başkan Yaralı ise Belediye olarak spora büyük önem verdiklerini, ilçedeki amatör spor kulüplerini her konuda desteklerini belirtti. Ziyaretlerinden dolayı Masterler Spor Derneği üyelerine teşekkür eden Yaralı, katılacaklarını sportif faaliyetlerde başarılar diledi.
Ziyaretin sonunda Dernek Başkanı Nehir, Dernek yönetimi adına Başkan Yaralı’ya forma hediye etti.
 

Editör: TE Bilişim