Kapalı spor salonunda incelemelerde bulunan Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, tesisinin yapımının tamamlandığını, çevre düzenlemesi ve diğer spor tesisleri çalışmalarının da kısa sürede tamamlanacağını kaydetti.
Saruhanlı’da 5 yıldır hizmet veren sosyal ve sportif aktivite merkezi bölgesinde yapılan spor salonunda voleybol ve basketbolun yanı sıra diğer sportif etkinlilerin de yapılabileceğini ifade eden Yaralı, şunları kaydetti:
“1 milyon 47 bin 600 lira bütçeli ‘Kapalı Spor Salonu’ projemiz Zafer Kalkınma Ajansı’ndan 449 bin 944 lira mali destek almaya hak kazanmıştı. Bu manada salonun maliyetinin yüzde 43’ünü Zafer Kalkınma Ajansı, yüzde 47’sini de belediye olarak biz karşıladık. Spor salonumuz tamamlandı ve Saruhanlı’ya hizmet vermeye başladı. Bu noktada ilçemizde her türlü hava şartlarında spor aktivitelerinin yapılabileceği bir tesis oluşturduk. Sosyal donatı alanlarını genişletiyoruz. Bu proje ile gençlerimizin takım çalışması, rekabet, liderlik, disiplin ruhunu kazanmasını ve beden terbiyesini geliştirerek onların zararlı alışkanlardan uzak durmalarını sağlayacağız.”
Başkan Yaralı, tesisin bahçesinde basketbol sahası, yürüyüş ve koşu yolları, antrenman sahası, satranç alanı, fitness aletleri oturma ve dinlenme alanları ile yeşil alanlar da yapılacağını söyledi.

Editör: TE Bilişim