Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı yaptığı açıklamada, çalışkan personel ve güçlü ekipmanlarlailçenin dört bir yanına dört dörtlük hizmet götürmenin çabası içinde olduklarını söyledi.
 
Bu doğrultuda Belediyenin ihtiyacı olan bazı araç ve iş makinalarını satın alarak araç filolarını daha da güçlendirdiklerini ifade eden Yaralı, şunları kaydetti;
 
“387 bin 135 liraya ekskavatör, 118 bin liraya asfalt yama silindiri ve 504 bin liraya da 4 adet hidrolik sıkıştırmalı çöp aracı satın aldık. Belediyemize değeri 1 milyon lirayı aşan 6 yeni araç ve iş makinesi kazandırdık. Araçlarımızın ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Tüm hizmet ve projelerimizi, kamu kaynaklarını ekonomik, etkin ve verimli kullanarak hizmet alanımızda ihtiyaç duyulan tüm sorunların çözümü için çalışıyoruz. Kurumsal misyonumuzu, belediyenin bugünü değil Saruhanlı halkının yarınını düşünen bir anlayışla sürdürüyoruz.”
 
Saruhanlı Belediyesi geçen yıl ise toplam değeri bir milyon 29 bin lira olan üç adet Ford Tourneo Courier, Ford çift kabinli araç, greyder, asfalt yama silindiri ve 4 buçuk metreküp hacimli çöp süpürme aracı satın almıştı.
 
 

 
Editör: TE Bilişim