Başkan Yaralı, Saruhanlı Belediyesi tarafından değişik alanlarda çeşitli hizmetlerin yapıldığı Kepenekli mahallesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inledi.

Başkan Yardımcısı Cevdet Aydın’ın da yer aldığı ziyarette mahalle muhtarı Adil Karadağ ve vatandaşlar tarafından karşılanan Yaralı, Saruhanlı’nın dört bir köşesinde hummalı bir çalışma yürüttüklerini kaydetti.

Manisa’da Büyükşehir Belediyesi kurulmasının ardından 15 ay gibi bir süre geçtiğini, bu süre zarfında Saruhanlı Belediyesi olarak 50 mahallenin tamamına hizmet götürmenin gayreti içinde olduklarını ifade eden Yaralı şunları kaydetti;

“Geçtiğimiz yıl Şatırlar ve Hatıplar mahallelerimizden başlayarak Çaltepe, Sarıçam ve Çullugöre gibi birçok mahallemizde çalışmalarımızı tamamladık. Şu an Kepenekli mahallemizde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Burada parke taşı döşenmemiş yol kalmayacak. Mahalle merkezinde ekonomik ömrünü tamamlamış kullanılmayan okul binası çevresinde tadilat ve çevre düzenlemesi yapacağız. Bu bölgeyi mahalle sakinlerinin kullanabileceği cazip bir bölge haline getireceğiz. Mahalle camisinin bahçesinde ve mahalle meydanında düzenleme çalışmalarımız olacak. Belediye olarak her mahallemize bir meydan projemiz var. Vatandaşlarımızın oturup sohbet edebileceği, çay içebileceği birlikte hoşça vakit geçirebileceği bir meydan olacak. Şimdiden hayırlı olsun.”

Başkan Yaralı, Kepenekli mahallesindeki çalışmalarını sadece bu mahalle ile sınırlı kalmayacağını da sözlerine ekleyerek 50 mahallenin tamamına insan merkezli ve hizmet odaklı yatırımlar kazandıracaklarını belirtti.

Editör: TE Bilişim