Saruhanlı Belediyesinin de destek verdiği kampanya kapsamında toplanan yardımlar, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Ercan Bilgiç, İsmail Ceylan, Gençlik Kolları Başkanı Sami Bakkal ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Ağrı’ya gönderildi.
Gençlik Kolları Başkanı Bakkal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından tüm Türkiye’de milli birliği geliştirmek amacıyla “Kardeş Okul” projesi geliştirildiğini kaydetti.
Bu kapsamda AK Parti Saruhanlı Gençlik Kolları olarak Ağrı’nın Tutak ilçesine bağlı Dorukdibi köyü ilkokulu ile kardeşlik ilişkisi kurduklarını belirten Bakkal, şunları kaydetti;
“Kardeş okulumuzun bir takım ihtiyaçlarının olduğunu tespit ettik. Kitap, kırtasiye ve spor malzemelerinden oluşan bu ihtiyaçları Saruhanlı Belediyesinin de desteğiyle topladık. Şimdi de Ağrı’ya gönderiyoruz. Faydalı ve örnek bir projeyi uyguluyor olmanın sevinci içerisindeyiz. Bu proje sayesinde Anadolu’nun her köşesinde ki insanlar birbirlerini ve kültürlerini tanıyacak. Bu durum karşılıklı bilgi alışverişini ve yardımlaşmayı da beraberinde getirecek.”
Saruhanlı Belediye Başkan Yardımcıları Bilgiç ile Ceylan ise Belediye olarak böylesine anlamlı bir projede yer aldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, kampanyaya öncülük eden AK gençleri tebrik etti.
Editör: TE Bilişim