CHP Parti Meclisi Üyesi Manisa Milletvekili ve 1. Sıra milletvekili adayı Özgür Özel gece gündüz demeden seçim çalışmalarına devam ediyor, her gün ilçe, belde ve köy ziyaretlerinde  vatandaşlarla bir araya geliyor.

CHP Manisa Milletvekili ve 1. Sıra milletvekili adayı Özgür Özel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. CHP’li Özgür Özel geçtiğimiz Pazar günü Soma’da şehit madencilerin aileleri ile bir araya gelmiş ve Soma’da çok sayıda mahalleyi ziyaret ederek, şehit madenciler adına düzenlenen tüm hayırlara tek tek katılmıştı. Önceki gün de seçim çalışmalarına Saruhanlı’da devam eden Özgür Özel çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunarak “Halkın iktidarına 18 gün kaldı” dedi.

GÜLLERLE KARŞILANDI

Önceki gün ise Saruhanlı’da seçim çalışmalarına devam eden Özgür Özel, Develi, Halitpaşa, Alibeyli, Heybeli, Büyükbelen mahallelerini tek tek gezdi. Köylerde, beldelerde vatandaş ve esnafla tek tek sohbet eden ve daha sonra Pazar yerini de ziyaret ederek, Pazarcı esnafının sorunlarını dinleyen Özgür Özel Alibeyli çıkışında güllerle karşılandı. Duygulu anlar yaşan CHP’li Özgür Özel sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı: “Alibeyli çıkışında bir teyze ve kızı seçim otobüsümüzü durdurdular. Bir demet kırmızı gül, bir somun sıcak ekmek.”

CHP'NİN ÜSTÜNLÜĞÜ VAR

İlçelere yaptığı ziyaretlerde seçim çalışmalarının gidişatı hakkında da değerlendirmelerde bulunan CHP’li Özel sahada CHP’nin hem taktik hem de psikolojik üstünlüğü olduğunu söyledi. Özel;

 “Manisa’da ve tüm Türkiye’de ön seçim yapan tek Parti Cumhuriyet Halk Partisi. Bizim kampanyamız çok başarılı bir şekilde ilerliyor. Çünkü diğer partilerden çok önce başladık. Her sabah saat 10.00’da çalışmalarımıza başlıyoruz, gece yarılarına kadar ilçe ilçe, belde belde, köy köy tüm adaylarımız ve aday adaylarımızla Manisa’yı geziyoruz. Tek tek vatandaşla sohbet ediyoruz. Bize gösterdikleri ilgi bizleri daha da yüreklendiriyor ve heyecanlandırıyor. Öyle ki AKP ve MHP daha adayların sıralarını tartışırken biz Manisa’yı 3. Kez dolaşıyorduk. Bu seçim sürecinde Manisa’da CHP’nin hem taktik hem de psikolojik bir üstünlüğü var.  Adayları ilk belirleyen Parti CHP oldu, vaatlerini ilk açıklayan Parti CHP oldu, şimdi de Manisa’daki ilk mitingi yapan Parti biziz. Her geçen gün çıtayı biraz daha yukarıya taşıyoruz. Zaten sokakta da bu rahatlıkla görülüyor. Vatandaşlarımız projelerimiz için yolumuzu kesiyor, biz anlatmadan bizim projelerimizi kendi anlatmaya başlıyor. Bu bizim için büyük bir gurur” diye konuştu.

8 HAZİRAN’DA MANİSA’NIN SORUNLARI BİTECEK

“Yaşanacak bir Türkiye için yeni bir başlangıç yapacağız. 7 Haziran’da sandığa gidip, CHP’nin logosunun altına mühür basacağız. Çiftçimiz, emeklimiz, asgari ücretlimiz, yaşlımız, gencimiz, kadınımız, çocuğumuz yeni bir Türkiye’ye merhaba diyecek. Manisalılar şunu çok iyi bilsinler ki 8 Haziran’da sorunlarını bitireceğiz. Dertli olan bütün dostlarımıza sesleniyoruz, 7’sinde sandığı gideceğiz, 8’inde yeni bir başlangıç yapacağız.”

 

Editör: TE Bilişim