Belediye Sosyal Aktivite Merkezi’ndeki Kafe Sultaniye’nin bahçesinde düzenlenen etkinlikte öğrenciler yeteneklerini sergiledi. “Hatırla sevgili” ve “potpori” gibi birbirinden güzel eserlerin çalınıp seslendirildiği program davetlilerden büyük alkış aldı. Etkinliği vatandaşların yanı sıra Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Başkan Yardımcısı Recep Çımat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Sertan Demirel de keyifle izledi.

Başkan Yaralı burada yaptığı konuşmada gençlerin müzik alanındaki yeteneklerini görünce onlarla gurur duyduğunu belirterek kendilerine teşekkür etti.

Müzik eğitmeni Seda Avcı ile gençlerin başarısında emeği olan diğer eğitimcilere de teşekkür eden Başkan Yaralı, “Saruhanlı her geçen gün daha güzel günlere doğru gidiyor. Geçmiş yıllarda sosyal etkinliklerin yapılabileceği fiziki yapılarımız yoktu, bizler bu sorunları giderdik, şimdi de bunun getirdiği güzellikleri hep birlikte görüyoruz” dedi.

SABIR VE EMEK SANATI

Gitar eğitmeni Seda Avcı ise gitar çalmanın sabır ve emek gerektiren bir sanat olduğunu belirtti.
İyi düzeyde gitar çalmak için en az bir yıl eğitim alınması gerektiğini ifade eden Avcı, “Öğrencilerimiz iyi bir eğitimin ardından gitar çalmayı öğrendi. Öğrencilerimizin yeteneklerini sergiledikleri bu programda gayet güzel geçti. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Programın sonunda gitar ve müzik dinletisinde yer alan öğrencilere madalya ve başarı belgesi verildi.

Editör: TE Bilişim