Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, kursun düzenlendiği merkezi ziyaret ederek kursu başarıyla tamamlayan kursiyerleri tebrik etti.
Başkan Yaralı, burada yaptığı açıklamada, İŞKUR Manisa İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa Saruhanlı’da 1 buçuk ay önce mis sabun üretimi kursu açtıklarını anımsattı.
İlçedeki Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne ait bir salonda verilen kursta, 25 bayan kursiyerin sabundan çeşitli ürünler tasarladıklarını belirten Yaralı, şunları kaydetti; “İlçemizde eğitim seviyesi düşük ev hanımları ile engelliler ve yakınlarına meslek edindirmek amacıyla kurs açtık. Kursiyerlerimiz burada güzel bir meslek öğrendi ve çok güzel eserler tasarladılar. Hepsi birbirinden değerli, el emeği göz nuru eserleri ilgiyle inceledik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu ürünlerin satışından elde edilen geliri engelli kardeşlerimiz için kullanacağız. Bu kapsamda bizlerde önemli bir hayır işine vesile olacağız.”
Başkan Yaralı 1 Şubat’ta başlayan Kursu’nun 14 Mart tarihi itibariyle sona erdiğini, kursu tamamlayan 25 bayanın meslek sahibi olduklarını kaydetti.

 
Editör: TE Bilişim