Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı’nın talimatı ile satın alınan araçlar, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç tarafından ihtiyaç sahibi iki engelliye ulaştırıldı.

Akülü engelli araçlarından biri ilçeye bağlı Kumkuyucak mahallesinde ikamet eden ve vücudunda yüzde 94 fonksiyon kaybı bulunan Doğan Tosun’a (80) verildi.

Tosun’un aracını teslim eden Bilgiç, burada yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’nın engelli vatandaşlara özel ilgi gösterdiğini, onların talep ve ihtiyaçlarını anında yerine getirdiğini belirtti.

Doğan Tosun ve eşi Leyla Tosun ise kendilerine akülü araba yardımında bulunan Başkan Yaralı’ya teşekkür etti. Buradaki akülü araba tesliminde Kumkuyucak Mahallesi Muhtarı Nuri Karacaoğlu ile Saruhanlı Belediyesi Kumkuyucak mahalle sorumlusu Ahmet Yenilmez de hazır bulundu.

Başkan Yardımcısı Bilgiç, daha sonra ilçe merkezinde Cengiz Topel Mahallesinde ikamet eden ve geçirdiği felç nedeniyle hareket kabiliyetini kaybeden Aytekin Eker’i de (41) evinde ziyaret ederek akülü aracını teslim etti.

Eker’in eşi Hanife Eker yardımından dolayı Başkan Yaralı’ya teşekkür ederek, “Allah razı olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim