Saruhanlı’nın Büyükbelen Mahallesinin sevilen ailelerinde Mehmet-Vesile Gezdi çiftinin kızları Meral ile Halil İbrahim-Ayşe Özsavran çiftinin oğulları Şahin Özsavran düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Genç çift düğün sonunda düğün salonu sahibi tarafından kendilerine hediye edilen Türk Bayrağını açarak objektiflere poz verdi.

Meral Gezdi ve Şahin Özsavran isimli gençler uzun yıllardır süren birlikteliklerini düzenlenen düğün merasimi ile taçlandırarak dünyaevine girdiler.

Duygu dolu anların yaşandığı düğünde genç çift, dans edip uzun süre oynayarak dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadılar.

Hayal düğün salonunda yapılan muhteşem bir törenle dünyaevine giren geç çiftin mutlulukları görülmeye değerdi. Genç çiftleri sevenleri, aileleri ve davetliler yalnız bırakmazken davetliler son günlerin en kalabalık ve en görkemli düğününde gönüllerince eğlendiler. Gecenin sonunda Hayal Düğün Salonu yetkilileri genç çifte Türk Bayrağı hediye etti. Türk Bayrağını açarak objektiflere poz veren genç çift büyük alkış aldı.

Editör: TE Bilişim