Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Belediye Başkan Yardımcıları Cevdet Aydın ve Mustafa Ercan Bilgiç ile birlikte kursun düzenlendiği salonu ziyaret ederek kursiyerlerle görüştü ve faaliyet hakkında bilgi aldı.
Kursun başarıyla tamamlanmasından dolayı kursiyerlerce hazırlanan pastayı kesen Yaralı, konuyla ilgili burada yaptığı açıklamada, Saruhanlı Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve 10 gün süren eğitime 25 girişimci adayının katıldığını kaydetti.
Saruhanlı’da yaşayan girişimci adaylarına yönelik ücretsiz verilen eğitimin Saruhanlı için hayırlı olmasını dileyen Başkan Yaralı şunları söyledi; “Eğitimin sonunda sertifika almaya hak kazanan kursiyerler, kuracakları işlerinde KOSGEB’in sunduğu 50 bin lira hibe ve 100 bin liralık faizsiz geri ödemeli kredi desteğinden yararlanma hakkına sahip olacaktır. Eğitimlerini tamamlayıp iş kuran adaylar ilçe ve ülke ekonomisine katma değer sağlayacak ve istihdamın artmasına vesile olacaktır. Bu bakımdan girişimci adaylarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”


Editör: TE Bilişim