Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, 2 bin 754 nüfuslu Halitpaşa Mahallesi'ni ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile sohbet etti ve yatırım yapılacak alanlarda incelemelerde bulundu.
Mahalledeki temasları sırasında müjde de veren Başkan Yaralı, Halitpaşa’nın sosyal donatı alanındaki tüm ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirterek şöyle konuştu:
“Halitpaşa’daki eski okul binasının bulunduğu alana dev tesisler inşa edeceğiz. Bu bölgeye kapalı bir düğün salonu yapacağız. Bunun yanında yazlık düğün salonumuz da yer alacak. Mahallemizde geçmiş yıllarda yapılmış bir düğün salonu var. Ancak ömrünü tamamlamış, ihtiyaca cevap veremeyecek duruma gelmiş. Yine bu alana, gençlerimize daha önce sözünü verdiğimiz halı saha ve diğer spor sahaları kuracağız. Saruhanlı’da hayata geçirdiğimiz sosyal tesislerin bir benzerini Halitpaşa’ya kazandıracağız. En kısa sürede bu projemizi gerçekleştireceğimize inanıyorum.”

KAPALI PAZARYERİ YAPILACAK

Mahalledeki incelemelerinin ardından Halitpaşa Belediye şantiyesine geçen Başkan Yaralı, bu alana da kapalı pazar yeri yapacaklarını ifade ederek, “Çok amaçlı olarak ta kullanılabilecek bir kapalı pazaryeri inşa edeceğiz. Halitpaşalı vatandaşlarımız olumsuz hava koşullarına rastlayan düğün ve cemiyetlerini burada yapabilecek. Önümüzdeki günlerde bu alandaki çalışmamızı da inşallah başlatacağız” dedi.

YENİ SANAYİ BÖLGESİ

Ardından Halitpaşa Sanayi Sitesi'ni ziyaret eden Başkan Yaralı, sanayi esnafıyla görüştü. Başkan Yaralı, Halitpaşa’ya yeni bir sanayi bölgesi ve sanayi dükkanları kurulması için girişim başlatacaklarını söyledi.
Başkan Yaralı’nın Halitpaşa’daki temaslarında AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Belediye Meclisi Üyesi Eşref Doğrukıran ve Birim Müdürleri de hazır bulundu.

Editör: TE Bilişim