Saruhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Aydın, greyder ile bakım ve onarım çalışmasının yapıldığı Heybeli mahallesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Heybeli’de mahalle muhtarı Mustafa Erdönmez ve vatandaşlar tarafından karşılanan Aydın, burada yaptığı açıklamada üreticiler için büyük önem taşıyan arazi yollarının düzenlemesine başladıklarını söyledi.

Aydın şöyle konuştu, “Saruhanlı 55 bin nüfusu olan büyük bir ilçe, bunun 40 bini köy ve belde vasfından mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinde, 15 bini de merkezde yaşıyor. Ekonomisi tarıma dayalı olan Saruhanlı’da çiftçi ve üretici kardeşlerimizin arazilerine daha rahat ulaşım sağlamaları için satın aldığımız greyder ile arazi yollarını düzenlemeye başladık.

İlk etapta tüm arazi yollarında düzenleme çalışmamız olacak. Daha sonra tekrar ikinciye dönüp malzeme ihtiyacı olan yerlere malzeme atılacağız, dere yataklarına da künk ve menfez yaparak ulaşımı iyileştireceğiz. Satın aldığımız greyder ve başlattığımız hizmetimizi ilçemiz için hayırlı olsun.”Heybeli mahallesi muhtarı Mustafa Erdönmez ve mahalle sakinleri de yapılan hizmetten dolayı Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı’ya teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim