CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ile birlikte bir arkadaşının cenaze törenine katılan Ekici, Saruhanlı kabristanlığında fenalaştı.

Ekici burada yapılan ilk müdehalenin ardından hemen Saruhanlı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ekici buradaki yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

"ÇOK ÜŞÜYORUM" DEDİ

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, gözleri önünde olayla ilgili olarak açıklama yaptı. Ekici'nin ailesi ve Parti teşkilatına başsağlığı dileyen Özel, "Beraber ortak bir dostumuzun cenazesine katıldık. Camide sürekli 'ben üşüyorum, içim titredi' diyordu. Kabristana gittiğimizde de yanındakilere 'çok üşüyorum' dedi. Bunun üzerine arkadaşlar onu hastaneye götürmek istedi. Hemen ardından yere yığıldı. Biz de kalp krizi geçirdiğini anladık. Hastaneye kaldırdık. 1,5 saat kalp masajı yapılmasın rağmen yaşama tutunamadı. Çok üzüntülüyüz" dedi. 

MUHARREM EKİCİ KİMDİR?

Saruhanlı İlçesinde 1970 yılında dünyaya gelen Muharrem Ekici, İlk, Orta ve Lise eğitimini Saruhanlı’da tamamladı. Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 1992 yılında mezun olan Ekici, vatani görevini İzmir’deki 600 yataklı Hava Hastanesi’nde yaptı. Saruhanlı’da 1994 yılında Diş Hekimliği mesleğine başlayan Ekici, 2005-2010 yılları arasında CHP Saruhanlı İlçe Başkanlığı yaptı.

Ekici, 12 Haziran 2011’deki Milletvekili Genel Seçimlerinde CHP’den Manisa 6. Sıra Milletvekili adayı oldu. Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde görevli Hemşire Özlem Ekici ile evli olan Muharrem Ekici 2 çocuk babasıydı. 

Editör: TE Bilişim