Alınan bilgiye göre, reklam ve tanıtıma gösterdiği özen kadar yapılanma ve hizmet üretme politikasına önem vermeyen ve bu yüzden Saruhanlı’da hala bir kurulu düzen kuramayan Büyükşehir Belediyesi gelişigüzel icraatlara imza atmaya devam ediyor. Bunun son örneği yol ve yaya kaldırımına kum dökmek oldu.
 
Büyükşehir Belediyesinin Saruhanlı’daki ekipleri, Saruhanlı Belediyesine ait Kapalı Spor Salonunun çevresindeki yola ve bu yolun kenarındaki yaya kaldırımına toprak malzemesi döktü. İnsan ve araç trafiği için yapılan yol ve kaldırımları şantiye alanı gibi kullanan Büyükşehir Belediyesi bu anlamda büyük tepki çekti.
 
Spor ve yürüyüş yapmak amacıyla bölgeye gelen vatandaşlar, kumla kapalı kaldırımdan geçemeyeceklerini anlayınca duruma tepki gösterip Büyükşehir Belediyesini kınadı.
 
Konuya hem insani hem de yasal olarak bakıldığında Manisa Büyükşehir Belediyesinin her iki açıdan da sınıfta kaldığı anlaşılıyor. Bu doğrultuda insana değer vermeyen, çevre kanununa muhalefeti hizmet zanneden bir belediye profili ortaya çıkıyor.
 

 
 
 

 
Editör: TE Bilişim