TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine; Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ve çok sayıda kişi katıldı.
TürkTraktör'ün açık ara pazar liderliğini 7 yıldır sürdürdüğünü, bu başarıda satış ve satış sonrası teşkilatının payının büyük olduğunu vurgulayan Özdemir açılış konuşmasında şunları kaydetti;
“1985 yılından bu yana traktör alım-satımı yapan ve yaklaşık 30 yıldır New Holland bayisi olan Bayer ailesi ile olan işbirliğimizi yeni plaza yatırımı ile pekiştiriyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bölgesinin ve ülkesinin geleceğine, tarıma, çiftçisine, markasına ve şirketine güvenerek ve inanarak bu yatırımı yaptıkları için başta Mustafa Ali Bayer olmak üzere bütün Bayer Ailesine şahsım, şirketim ve camiamız adına canı gönülden teşekkür ediyorum. Hayırlı ve Uğurlu olmasını, hem Bayer Ailesine, hem de çiftçilerimize bereket ve kazanç getirmesini dilerim.”
Törende Başkan Yaralı ile Başkan Ergün’ün konuşmalarının ardından plazanın açılışı gerçekleştirildi. Bayer Traktör Saruhanlı Plazası; 6.000 m2 açık ve 1.600 m2 kapalı olmak üzere toplam 7.600 m2 alana kurulmuş durumda. Plazada New Holland marka traktörlerin satış, servis, yedek parça, ekipman satış, 2.El ve Zirai Danışmanlık hizmetleri verecek.

Editör: TE Bilişim