Belediye Başkanlık makamında düzenlenen protokol imza törenine Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yüksek ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sertan Demirel katıldı.
Başkan Yaralı burada yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışan Halk Eğitim Merkezi’nin toplumda talep edilen kurs, seminer ve konferansları düzenlemekle mükellef olduğunu belirtti.
İmzalanan protokol kapsamında ortaklaşa düzenlenecek kursların teknik yükümlülüklerini Halk Eğitim Merkezi’nin, fiziki yükümlülüklerini ise Belediyenin yerine getireceğini belirten Yaralı, “İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın kurs ve seminer gibi taleplerinin karşılanması, hizmet ve faaliyetlerin daha hızlı, daha rahat ve geniş mekanlarda tesis edilmesi hepimizin ortak temennileri arasındadır. Bizler bu manada Halk Eğitim Merkezi’ne destek olacak, düzenlenecek kurslara yer temin edecek ve diğer ihtiyaçları karşılayacağız” dedi.
Törendeki konuşmaların ardından söz konusu işbirliğine ilişkin hazırlanan evraklara imza atıldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yüksek, kurumlarına sağladığı destek ve işbirliğinden dolayı Başkan Yaralı’ya teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim