Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Şehzadeler ilçesine bağlı Selimşahlar Mahallesinde alt yapı çalışmasından dolayı araç trafiğine kapatılan sokakta oturan iki ayağı kesilmiş diyabet hastasını sırtında taşıyarak evine götüren Saruhanlı 112 Acil Servis ambulansı şoförü Çetin Karamanlar’ı tebrik etti.

Başkan Yaralı, geçtiğimiz günlerde basına yansıyan örnek davranışıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da takdirini kazanan ambulans şoförü Çetin Karamanlar ile bir araya geldi.

Başkan Yaralı, Karamanlar ile görüşmesinde yaptığı konuşmada, "Tüm Türkiye’ye örnek bir davranış sergilediniz. Sizinle gurur duyduk. Sizler gibi insanlar çoğalsın inşallah. Size teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi, "Allah sizden razı olsun. Bu memleketin sizler gibi yiğitlere ihtiyacı var" dedi.

Ambulans şoförü Karamanlar ise böyle bir olayla tekrar karşılaşması halinde hiç tereddüt etmeden yine aynı davranışını ortaya koyacağını ifade ederek şöyle dedi:

"Bizim gibi yüzlerce arkadaşımız her gün aynı işi yapıyor. Bir gün yine böyle bir olayla karşılaşırsam eğer hiç tereddüt etmeden yine aynı şeyi yaparım. Şahsımdan övgüyle bahseden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun."
Kaynak: iha