Saruhanlı halkını makamında ağırlayan Yaralı, vatandaşlarla bayramlaştı. İlçedeki sivil toplum örgütü temsilcileri ve bazı siyasi parti temsilcileriyle bayramlaşan Yaralı, Saruhanlı halkının Kurban Bayramı’nı en içten dilekleriyle kutladığını ifade etti.
Başkan Yaralı, makamında yaptığı konuşmada bayramların milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarını kuvvetlendiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı müstesna günler olduğunu söyledi.
İslam dininde anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı’nın, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade ettiğini dile getiren Yaralı şöyle konuştu;
“Bu anlamlı ve özel günlerde, akraba ve komşularımızın yanı sıra kimsesizlerimizi de ziyaret ederek Kurban Bayramı’nı ruhuna uygun yaşamalıyız. Güzel ilçemizin güzel insanlarıyla birlikte bir bayramı daha kutlamanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Kurban Bayramı’nın insanlığa, İslam âlemine sağlık ve huzur getirmesini diliyor, bu duygularla, Saruhanlılı hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum.”

 
Editör: TE Bilişim