Etkinliğe Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Başkan Yardımcıları Cevdet Aydın, Mustafa Ercan Bilgiç ve İsmail Ceylan. Ak Parti Manisa Milletvekili Adayı Şule Tunalı, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Kadın Kolları Başkanı Medine Taştekin, teşkilat üyeleri, Belediye meclisi üyeleri ve merkez ve mahallelerden 2 bin 500 kişi katıldı.

Etkinliğe katılan kadınlar, parkın giriş kapısında güllerle karşılandı. Daha sonra davetlilere yemek ikram edildi. Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı eşi Nazmiye Yaralı ile birlikte masaları dolaşarak davetlilerle tek tek ilgilendi ve kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlerin talebini kırmayarak bol bol poz verdi.

ANALARIN HAKKI ÖDENMEZ

Başkan Yaralı, burada yaptığı konuşmada analarımız sevgi, şefkat, sabır ve hoşgörünün sembolü, aile ve toplumumuzun temel direği olduğunu söyledi.

Annelerin hakkını asla ödeyemeyeceğimizi, onlara olan sevgi, saygı ve desteğimizin sadece “Anneler Günü”nde değil, ömür boyu gösterilmesi gerektiğini ifade eden Yaralı şöyle dedi; “Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, ilgiye ve sevgiye en çok ihtiyaç duyduğumuz anlarda şefkatle bağrına basan annelerimize hak ettikleri saygıyı ve sevgiyi göstermekte asla kusur etmemeliyiz. Annelik yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren annelerimiz sonsuz bir sevgi ve özveri ile bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eder. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerin ve anne adaylarının ve annelik duygusu taşıyan tüm kadınlarımızın anneler gününü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum.”

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Şule Tunalı da yaptığı konuşmada tüm annelerin anneler günün kutlayarak, 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti’nin milletin desteğiyle yine tek başına iktidar olarak sandıktan çıkacağını dile getirdi.

YILIN ANNESİ: YASEMİN ACAR

Başkan Yaralı, programdaki konuşmaların ardından Saruhanlı’da yılın annesi seçilen Yasemin Acar’a çiçek ve plaket verdi. Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Saruhanlı Belediyesi personellerinden Ömer Acar’ın eşi olan Yasemin Acar, iki çocuğuyla birlikte sahneye çıkarak paketini Yaralı’nın elinden aldı.

Programda Manisa’nın mahalli şarkıcılarından Sıtkı Savaş, birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserleri seslendirdi. Daha sonra dans ve oyun havaları eşliğinde oyunlar oynandı. Eşi ile bir süre dans eden Yaralı, Belediye personeliyle de halay çekti. 

Editör: TE Bilişim