Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde başlattığı asfalt hamlesi kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün asfalt sözü verdiği Saruhanlı’ya bağlı Dilek Mahallesi’nde çalışmalar başladı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında karayolları sorumluluk sınırına kadar olan 2 kilometrelik yolda asfalt, kilit parke taşı ve bordür uygulaması yapılıyor.
 
3’ü Bir Arada

Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Dilek Mahallesi’nin yoluna asfalt atılması talimatı üzerine çalışmalara hemen başladık. Karayollarının sorumluluk sınırına kadarki yaklaşık 2 kilometrelik kısımda çalışma yapıyoruz. 2 kilometrelik asfalt çalışmasıyla birlikte bordür ve yaklaşık 4500 metrekarelik alanda parke taşı döşüyoruz” diye konuştu.
 
Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor

Gençoğlu, 2016 yılında Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na ayrılan en büyük kaynağın asfalt ve yol yatırımı olduğunu söyleyerek çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğinin bilgisini verdi.
 
Editör: TE Bilişim