Haftalık mahalle ziyaretleri kapsamında Dilek mahallesine giden Başkan Yaralı, mahallenin girişinde Muhtar Durmuş Karakışla ve çok sayıda vatandaş tarafından çiçeklerle karşılandı.
 Mahalle Muhtarı Karakışla, karşılama sırasında yaptığı açıklamada Dilek mahallesine yapılan yatırımlardan dolayı Başkan Yaralı'ya teşekkür ederek, "Yollarımız asfaltlandı, okulumuzun ihtiyaçları giderildi. Cemevimiz boyandı. Başkanımıza minnettarız" dedi.
 
Karşılamanın ardından vatandaşlarla bir kahvehanenin bahçesinde oturup sohbet eden Yaralı, imkanlar el verdiği ölçüde Saruhanlı'nın 50 mahallesine ihtiyaç duyulan hizmetleri getirmeye çalıştıklarını kaydederek şöyle dedi;
"Yaz sezonunda Dilek mahallemizin yollarını sıcak asfaltla kapladık. Dilek mahallemize toplam bin 326 ton asfalt döktük. Bunun yanı sıra Cemevini boyadık. Okulumuzun dış cephesini boyadık. Okul bahçesindeki basketbol sahasının zeminini boyadık. Mahallemiz için hayırlı olsun."
 
Daha sonra Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret eden Yaralı, burada da öğretmenler tarafından çiçeklerle karşılandı.Okuldaki incelemelerinin ardından Dilek Anaokulu'na geçen Yaralı, bu okulun bahçesinde ki halı sahasının tel örgülerini yenileyeceklerini, halı sahasının etrafındaki alanda çevre düzenlemesi yapacaklarını, bölgeye çocuk oyun parkı ve büfe kuracaklarını söyledi.
 
 
 

 
Editör: TE Bilişim